Staatssecretaris Teeven praat vrijdag met Musa Gürsoy over oplossing persoonsverwisseling

4 maart 2015 om 14:20
nl
Musa Gürsoy uit Waalwijk is uitgenodigd om aanstaande vrijdag in Den Haag met staatssecretaris Fred Teeven te praten over de problemen die Gürsoy heeft door een persoonsverwisseling.
Geschreven door

Door een administratieve fout wordt Musa Gürsoy verward met wanbetaler Mustafa Gürsoy. Daardoor krijgt Gürsoy al jaren onterecht deurwaarders aan zijn deur.
BelofteTeeven beloofde maandagavond in RTL Late Night dat hij de problemen van Gürsoy gaat uitzoeken en oplossen. Met de afspraak vrijdag lijkt de eerste stap in de richting gezet.
Er is ook nog de kans dat het probleem uit zichzelf verdwijnt. Woensdag kreeg Musa een brief in de bus van incassobureau Cash Control. Gürsoy las voor, 'Excuses voor de onterechte aanschrijving die u van ons heeft ontvangen. Wij zullen u niet meer aanschrijven'.
VertrouwenDe eerste brief met excuses van een incassobureau die Musa heeft gekregen en toch heeft hij nog niet echt veel vertrouwen in de belofte van Teeven dat al zijn problemen straks voorbij zijn. "Dat wantrouwen raak je na twintig jaar ellende niet ineens kwijt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.