Slechtste inbreker ooit faalt hopeloos bij tankstation Argos in Geldrop, bekijk hier de beelden

5 maart 2015 om 09:56
nl
Inbreken: hoe moet het niet? Bekijk de bewakingsbeelden van tankstation Argos in Geldrop en je hebt het antwoord. De slechtste inbreker aller tijden werd dinsdagnacht genadeloos gefilmd tijdens een inbraakpoging bij het tankstation op de Eindhovenseweg.
Geschreven door

Een beetje goede boef denkt vooraf na over de aanpak van zijn inbraak. De voorbereiding van deze inbreker schiet duidelijk tekort.
Verre van overtuigendDuidelijk is dat de zware jongen wil binnendringen in de shop van het tankstation. Hij haalt een steen uit zijn zak en gooit die op niet al te overtuigende wijze tegen het raam. Een barstje, niet meer. De volgende pogingen zijn net zo zwak.
Dan maar proberen het raam kapot te schoppen. Dit blijkt ook moeilijker dan gedacht. Het sukkelige boefje valt zelfs op de grond. [YouTube:body:http://youtu.be/wM2IpstGN5s]
Gebroken bezemsteelMisschien lukt het met een bezem, moet de bandiet gedacht hebben. De bezemsteel breekt, dus ook deze poging eindigt in mineur. Na ruim drie minuten ploeteren geeft de kruimeldief het op.
Wat rest zijn een zwaar beschadigde ruit én camerabeelden. Het tankstation plaatste de beelden woensdag op YouTube. "Het leek alsof er kogelgaten in het raam zaten", vertelt de medewerker die woensdagochtend de winkel opende. "Het glas lag op de kasten en binnen in de shop."
De eigenaar van de zaak vertelde woensdagavond dat hij er helemaal klaar mee is. Iedereen die zijn zaak molesteert, verschijnt binnen de kortste keren op internet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.