Moreno Hofland gaat voor dagsuccessen in Parijs-Nice: 'Het zou mooi zijn als ik rit kan winnen' - Omroep Brabant

Moreno Hofland gaat voor dagsuccessen in Parijs-Nice: 'Het zou mooi zijn als ik rit kan winnen'

4 maart 2015 om 19:15
nl
Moreno Hofland uit Roosendaal gaat als kopman van LottoNL-Jumbo van start in Parijs-Nice, de rittenkoers die zondag begint. De sprinter, vorig jaar al ritwinnaar, gaat voor de dagsuccessen. Hofland kampte met blessureleed en kon daarom afgelopen weekeinde niet in actie komen.
Geschreven door

Ploegleider Merijn Zeeman: "Moreno had een vlekkeloze voorbereiding tot de Ruta del Sol, waar hij viel. Vervolgens is hij ziek geworden, maar we hebben er vertrouwen in dat hij fit genoeg is tijdens Parijs-Nice."
'Liggen kansen voor mij'"Ik heb het parcours goed bekeken en in de eerste drie ritten en de vijfde rit liggen kansen voor mij", denkt Hofland. "Het zou mooi zijn als ik net als vorig jaar een rit kan winnen.''
De achtdaagse rittenkoers begint en eindigt met een race tegen de klok: een vlakke proloog over 6,7 kilometer en een klimtijdrit naar de Col d'Eze over ruim 9 kilometer.
Ook Kruijswijk doet meeDe ploeg bestaat verder uit Jos van Emden, Steven Kruijswijk, Bram Tankink, Maarten Tjallingii, de Belg Maarten Wynants en de Nieuw-Zeelander George Bennett.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.