Eigenaar cafetaria Plaza Dorpszicht in Halsteren zit overvaller op de hielen en wordt beschoten

4 maart 2015 om 23:18 • Aangepast 21 november 2020 om 19:41
nl
Cafetaria Plaza Dorpszicht in Halsteren is woensdagavond overvallen. De eigenaar ging de dader achterna maar werd vervolgens beschoten. Niemand raakte gewond. Dat meldt de politie Roosendaal op Twitter.
Profielfoto van
Geschreven door

De dader vluchtte vanuit de Dorpsstraat te voet richting de kerk van Halsteren. Hij droeg een Adidas-broek met lichtblauwe strepen en had een roze tas bij zich.
De politie raadde iedereen in de omgeving aan om aan zijn eigen veiligheid te denken en ging naar de dader op zoek. De straat werd hermetisch afgesloten, agenten droegen kogelwerende vesten en een burgernetmelding werd verzonden. Ook helikopters zijn de lucht in gegaan om naar de dader te zoeken.
Wederom een overvalHet is niet de eerste keer dat de cafetaria het slachtoffer is van een gewapende overval. In augustus vorig jaar werd de cafetaria ook al overvallen door een man en een vrouw. De daders werden een paar dagen later opgepakt.

Wachten op privacy instellingen...

Ook in Zundert werd woensdagavond een gewapende overval gepleegd op bewoners van een caravan op camping de Laarse Heide. Ook deze daders wisten te ontkomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.