Video

Favoriete afhaalchinees dicht, Frans Bauer ten einde raad: 'Helemaal van m'n à propos'

5 maart 2015 om 08:24 • Aangepast 25 april 2020 om 00:32
nl
Frans Bauer zit in zak en as. Shirley, de eigenaresse van zijn favoriete Chinees in z’n woonplaats Fijnaart, verhuist naar België en restaurant De Chinese Lange Muur is overgenomen. “En nu? Zet er maar trieste muziek onder”, zei Bauer woensdag op Radio 2.
Geschreven door

“Ik was helemaal van m’n à propos toen ik het hoorde”, aldus de volkszanger. “Ik kom er zowat mijn hele leven al. Ik bestel er al 25 jaar en Shirley weet precies wat ik wil hebben. Ze gaat verhuizen naar Gent om daar een nieuw bedrijf te starten."
Dus de gastronomische toekomst ziet er somber uit voor de anders zo goedlachse volkszanger. "En nu? Zet er maar trieste muziek onder. Serieus man, ik maak de laatste tijd alleen maar nare dingen mee”, zei Bauer op Radio 2.
Nummertje wisselenDe zanger vreest bovendien dat hij zal moeten wennen aan de nieuwe eigenaresse. “Ik ben een beetje in de war of mijn vaste bestelnummers ook veranderd worden voor andere gerechten.”
Volgens het AD had de nieuwe eigenaresse nog nooit van Frans Bauer gehoord, maar blijven de nummers voor Babi Pangang en Fou Yong Hai voorlopig hetzelfde. Gelukkig maar.
[YouTube:body:http://youtu.be/9wN2v_A6pVg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.