'Slechtste inbreker ooit' is opgepakt, bedreigde ook agenten met de dood

5 maart 2015 om 16:26
nl
De man die dinsdagnacht probeerde in te breken bij tankstation Argos in Geldrop, is een kwartier na zijn mislukte daad opgepakt. De 20-jarige Eindhovenaar werd gepakt door agenten die op weg waren naar het tankstation.
Geschreven door

De overbuurman van de benzinepomp maakte hilarische opnamen van de inbraakpoging, en zette die op YouTube. Op die beelden is te zien hoe de inbreker verwoede pogingen doet om binnen te komen, maar na een minuut of drie afdruipt. [YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=wM2IpstGN5s]
Knipperend groot lichtEen kwartier na de mislukte inbraak zagen agenten in Geldrop een auto, opvallend genoeg met knipperend groot licht, een politieauto tegemoet reed. De agenten waren op weg naar het tankstation en lieten de auto stoppen.
Ze zagen dat de kleding van de man overeen kwam met het signalement van de man die vlak daarvoor probeerde in te breken bij het tankstation op de Eindhovenseweg in Geldrop.
Inbreker scheldt agenten uitBij de aanhouding ging de man flink te keer en schold hij de agenten de huid vol, zo meldt de politie. Ook bedreigde hij hen met de dood.
Een andere man die in de auto zat, gaat vrijuit.
Meer pech voor tankstationeigenaarHet was de vijfde inbraak(poging) bij tankstation Argos in een jaar tijd. Woensdag werd ook voor de derde keer in een maand tijd getankt door een automobilist, die daarna wegreed. Steeds gebeurde dit overigens rond twaalf uur 's middags.
"Er is altijd wel iets: diefstallen, vernielingen en wegrijden zonder te betalen. Dit kost me steeds flink wat geld en de verzekeringsmaatschappij vindt het ook niet leuk meer", zei eigenaar Mehmet Okkabas tegen Omroep Brabant.  "Iedereen die bij mij probeert in te breken, zet ik op internet, want ze maken het voor iedereen kapot."
Desondanks kon eigenaar Mehmet Okkabas ook wel lachen om de amateuristische pogingen van de inbreker.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.