Bureau Brabant zendt bewakingsbeelden overval Albert Heijn in Geldrop uit (en meer)

5 maart 2015 om 17:42
nl
Opsporingsprogramma Bureau Brabant zendt komende maandag bewakingsbeelden uit van de gewapende overval bij de Albert Heijn aan de Eindhovenseweg in Geldrop. Drie mannen overvielen die supermarkt in januari dit jaar.
Geschreven door

De gemaskerde mannen vielen 's avonds binnen bij de Albert Heijn. Ze bedreigden het personeel en klanten met een pistool en eisten geld. Het drietal ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag uit de kassa vandoor. Met de beelden hoopt de politie de daders te vinden.
Mishandeling in OssBureau Brabant staat maandag ook stil bij een mishandeling in Oss afgelopen maand. Een groep jongens trok toen op de Hescheweg aan de lange haren van een 21-jarige fietsster. Daarna duwden ze de vrouw van haar fiets.
De politie vermoedt dat de jongens dit deden vanwege de huidskleur van de vrouw. Zij schreeuwden in eerste instantie namelijk racistische opmerkingen naar haar.
De politie weet uit onderzoek dat er op dat moment getuigen waren die misschien weten wie de daders zijn. Door de reconstructie te tonen, hoopt de politie de daders te kunnen vinden. Daarnaast wil de politie 'de angstige momenten van het slachtoffer' in beeld brengen.
En meer zakenTen slotte komt er in de uitzending een beroving van een bejaarde vrouw van 87 jaar oud aan bod. Zij deed in december boodschappen bij een supermarkt in Oosterhout toen een man haar portemonnee stal.
Verder behandelt Bureau Brabant een woninginbraak in Den Bosch waarbij criminelen een zware kluis meenamen. De politie toont foto's van de vermeende daders.
Omroep Brabant zendt Bureau Brabant maandagavond om kwart over zes uit. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald, tot dinsdagmiddag kwart over vijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.