Jesse van Bezooijen tekent binnen een week zijn eerste profcontract van 2,5 jaar bij NAC Breda

5 maart 2015 om 18:59
nl
Jesse van Bezooijen krijgt toch een profcontract bij NAC. De verdediger en de Bredase club zijn zo goed als rond over een verbintenis van tweeënhalf jaar. Het contract gaat met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari 2015.
Geschreven door

De 20-jarige Jesse van Bezooijen maakte als speler van het beloftenteam op 28 oktober 2014 zijn debuut in de hoofdmacht van NAC tijdens de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Als vervanger van de geblesseerde centrale verdediger Henrico Drost speelde hij daarna nog vier wedstrijden in de eredivisie, waardoor NAC met hem rond de tafel ging zitten voor zijn eerste contract als profvoetballer.
'In de wacht'Een overeenkomst leek in de maak, maar Van Bezooijen werd tijdens de winterstop door NAC 'in de wacht' gezet. Een contract voor de verdediger had geen prioriteit, de Bredase club wilde zich eerst met andere spelers versterken. Als er nog spelersbudget over zou zijn, zou Jesse van Bezooijen aan de beurt komen.
Dat blijkt het geval en de verdediger tekent hoogstwaarschijnlijk binnen nu en een week een contract voor tweeënhalf jaar bij NAC. Met als ingangsdatum 1 januari 2015, een afspraak die al was gemaakt met de onlangs opgestapte technisch directeur Graeme Rutjes.
Top"We zijn in afwachting van NAC", zegt Patrick van Diemen, de zaakwaarnemer van de jonge speler. "We verwachten inderdaad binnen een week antwoord. Leuk voor Jesse, het is zijn eerste contract als profspeler."
Van Bezooijen is dan ook blij: "Top dat ik een contract krijgt. Het heeft toch eventjes geduurd. Fijn, want nu weet ik waar ik aan toe ben."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.