Alweer grote zoekactie naar vermiste ex-Tilburger Hanno van Mil: ‘Familie heeft nog veel hoop’

5 maart 2015 om 23:47 • Aangepast 21 november 2020 om 19:40
nl
De grootscheepse zoektocht in de bossen rondom de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg naar de vermiste oud-Tilburger Hanno van Mil is donderdag verder gegaan. Agenten zochten met honden naar Van Mil die in april vorig jaar op raadselachtige wijze verdween.
Profielfoto van
Geschreven door

De honden van de landelijke politie-eenheid zijn getraind op het herkennen van een lijkgeur. De zoekactie heeft desondanks geen concreet resultaat opgeleverd.
Nog altijd hoopDe familie blijft hopen dat er aanwijzingen worden gevonden. "De familie heeft nog altijd veel hoop zolang er geen enkel scenario bekend is", aldus een woordvoerder van de familie van Hanno van Mil tegenover Hart van Nederland.
Het zoekgebied in de bossen bij Driebergen ligt ongeveer anderhalve kilometer van de parkeerplaats bij de Pyramide van Austerlitz. Daar werd op 13 april vorig jaar de verlaten auto van Van Mil gevonden. Een dag eerder verdween hij, nadat hij vanuit Amersfoort naar zijn werk was vertrokken.
Rekening met misdrijfDe autosleutels zaten nog in het contact. Zijn portemonnee had Van Mil wel mee, maar de pasjes zijn al maanden niet gebruikt. Justitie zei eind vorig jaar ernstig rekening te houden met een misdrijf omdat er geen aanwijzingen zijn voor een ongeluk, zelfdoding of vrijwillig vertrek.
Van Mil heeft blond haar, een fors postuur, is 1.97 meter lang en hij draagt een bril. Voor zijn verdwijning droeg hij een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.