Michael van Gerwen pakt punt tegen Peter Wright en blijft ongeslagen in Premier League

6 maart 2015 om 00:17
nl
Michael van Gerwen werd donderdag danig op de proef gesteld in de Premier League door de excentrieke Schot Peter Wright. De darter uit Gemonde keek, na ieder een break in de openingsfase, tot het eind tegen een achterstand aan.
Geschreven door

Van Gerwen redde met onder meer een finish van 145 uiteindelijk wel een punt (6-6) en bleef daardoor ongeslagen in de Premier League.
Verlies voor Van BarneveldRaymond van Barneveld leed in de vijfde ronde van de Premier League zijn derde nederlaag. De Haagse darter, die titelverdediger is in deze prestigieuze competitie van de profbond PDC, moest donderdagavond in Exeter zijn meerdere erkennen in Kim Huybrechts: 5-7. Voor de Belg was het de eerste zege. Hij heeft nu evenals de Nederlandse routinier drie punten.
Van Barneveld begon goed. Hij kwam met 2-1 voor. In de derde leg miste hij een 9-darter ternauwernood. De laatste pijl vloog net naast de dubbel 12. Het inspireerde alleen Huybrechts, die uitliep naar 6-2. Van Barneveld stribbelde met drie legs op rij nog wel tegen, een gelijkspel was hem niet gegund. Zijn opponent gooide 170 uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.