Record! Ruim 3,3 miljoen kijkers voor livefinale Wie is de Mol? 'Molloten bedankt!'

6 maart 2015 om 11:51
nl
De finale van Wie is de Mol? is donderdagavond gevolgd door ruim 3,3 miljoen kijkers, een record. In de live-uitzending vanuit het Vondelpark in Amsterdam, gepresenteerd door Art Rooijakkers uit Geldrop, onthulde journaliste Margriet van der Linden dat zij de mol was. Journalist Rik van de Westelaken won, actrice Marlijn Weerdenburg verloor nipt.
Geschreven door

Duizenden mensen volgden de ontknoping van Wie is de Mol? buiten op grote schermen in het Vondelpark. De finalisten liepen via een groene loper de studio van Vondel CS binnen.
[tweet:body:https://twitter.com/artrooijakkers/status/573780888586227712]
'Een historisch lage pot'Presentator Rooijakkers heeft dit seizoen enorm genoten van de mol en haar streken. Van der Linden slaagde er heel goed in om het geld uit de pot, bestemd voor de winnaar, te houden. "Een historisch lage pot. De kandidaten hadden een zware tegenstander", zei Rooijakkers eerder in het AD.
[YouTube:body:http://youtu.be/X_M_G8w6Dj0]
Het populaire programma staat op de eerste plaats van de lijst met 25 best bekeken tv-programma's van donderdag, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO) vrijdag. De afgelopen weken keken er steeds rond de 2,5 miljoen mensen.
Vorig jaar trok de finale van Wie is de Mol? met actrice Susan Visser als mol 3,1 miljoen kijkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.