Udens concern Schoenenreus houdt vier weken opheffingsuitverkoop: schoenen en inboedel

6 maart 2015 om 14:21
nl
Alle winkels van de failliete keten Schoenenreus houden vanaf maandag vier weken lang opheffingsuitverkoop. De nieuwe eigenaars van het van oorsprong Udense concern bekijken ondertussen hoe het in een afgeslankte vorm verder kan.
Geschreven door

Ook wordt gesproken met partijen die mogelijk winkels willen overnemen. GA Europe heeft dit bekend gemaakt. Dit is een investeerder die gespecialiseerd is in herstructureringen. Het bedrijf is na een veiling eigenaar geworden van Schoenenreus.
Ook deel van inboedel in uitverkoopTijdens de uitverkoop wordt de voorraad van de schoenenwinkels met stevige kortingen van de hand gedaan. Ook een deel van de inboedel van winkels en kantoren zal worden verkocht. Schoenenreus ging eind januari failliet. Volgens deskundigen kwam de gigant in de problemen, omdat deze niet met zijn tijd is meegegaan.
Al eerder op de flesRuim een jaar geleden ging het bedrijf ook al op de fles. Op dezelfde dag maakte het een doorstart met minder winkels en met ongeveer duizend van de vijftienhonderd medewerkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.