Persoonsverwisseling Musa Gürsoy dankzij staatssecretaris bijna ten einde: 'Alsof ik vlieg!'

6 maart 2015 om 14:16
nl
"Ik zit in de auto, maar het voelt alsof ik in de wolken vlieg, als een bevrijding. Ik ben opgelucht!" Musa Gürsoy uit Waalwijk heeft vrijdagochtend naar eigen zeggen een 'fantastisch' gesprek gehad met een medewerker van staatssecretaris Teeven van Justitie. Gürsoy heeft al jaren grote problemen door een persoonsverwisseling.
Geschreven door

Door een administratieve fout krijgt Gürsoy onterecht deurwaarders aan zijn deur. Hij heeft zijn dossier nu overgedragen aan Ministerie van Justitie.
'Hij komt belofte na'Staatssecretaris Teeven stelde maandagavond in televisieprogramma RTL Late Night al dat hij Musa uit de ellende wilde helpen.
Dat het gesprek vrijdag niet met de staatssecretaris zelf was, mag de pret niet drukken voor Musa. "Iedereen heeft gehoord wat hij maandag heeft beloofd, dat hij het ging oplossen. En dat komt hij nu na."
'Niet alle problemen uit de wereld'Volgens het Ministerie van Justitie betekent dit niet dat daarmee meteen alle problemen uit de wereld zijn. Het Ministerie laat weten dat ze het dossier nauwkeurig gaat onderzoeken en laat binnen een maand aan de Waalwijker weten wat ze eventueel voor hem kunnen betekenen.
Gürsoy komt superlatieven tekort om uit te drukken hoe hij zich voelt nu het erop lijkt dat hij binnenkort geen last meer gaat hebben van de persoonsverwisseling. "Er is echt serieus naar me geluisterd. Ik heb er alle vertrouwen in!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.