Kritiek Van Hanegem op PSV laat Cocu volkomen koud. 'Ik heb er niks mee, ik kan er niks mee'

6 maart 2015 om 15:17
nl
PSV-trainer Phillip Cocu is het niet eens met de kritiek van Willem van Hanegem dat PSV zo in elkaar kan storten. "Wij zijn als team gewoon sterk."
Geschreven door

De trainer van PSV maakte op de wekelijkse persconferentie ondanks het resultaat tegen Ajax een ontspannen indruk. "Toch heb ik er wel twee dagen last van gehad hoor", zei Cocu. "Maar goed, na twee dagen moet je die wedstrijd achter je laten en doorgaan."
KritiekVolgens coryfee Willem van Hanegem kan de titel van PSV nog in gevaar komen, zo schreef hij in zijn column. "Ik vind Willem een geweldige man", zei Cocu. "Maar hier kan ik niks mee, en ik heb er ook niks mee. Ik heb het trouwens niet gelezen."
Met de stelling van De Kromme dat PSV zo in elkaar kan storten, is Cocu het dan ook oneens. "Ik vind wel dat wij als team goed zijn. Ik kan een heel boek schrijven over wat mensen vinden, maar ik heb er gewoon geen boodschap aan."
EaglesDe oefenmeester ziet het duel tegen Eagles zaterdag dan ook met vertrouwen tegemoet. "Wij hebben de kwaliteiten om van Go Ahead te winnen. Maar makkelijk is het niet, dat is het nooit. Kijk maar naar hoe Ajax daar bijna punten verloor. Het ligt ontzettend dicht bij elkaar allemaal".
PSV mist in de uitwedstrijd het trio Adam Maher, Santiago Arias en Karim Rekik wegens blessures.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.