Drie doden gevonden in huis Etten-Leur na familiedrama: politie houdt rekening met misdrijf

7 maart 2015 om 15:24 • Aangepast 21 november 2020 om 19:38
nl
In een huis aan de Landmanweg in Etten-Leur zijn zaterdagmiddag drie lichamen aangetroffen. In het huis heeft een familiedrama plaatsgevonden waarbij de vader (41) en een dochter (9) om het leven kwamen. De identiteit van de derde overledene kon nog niet worden vastgesteld, maar volgens buurtbewoners gaat het om de volwassen zoon van Turkse gezin. De moeder van het gezin woonde op het adres en lag in scheiding met de man.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie heeft gesproken met de moeder van het gezin. Zij is niet aangehouden. Of zij wel verdachte is in de zaak, wil de politie nog niet zeggen. "Zij heeft haar dochtertje verloren en wordt begeleid."  
Over de toedracht is nog niets bekend. De recherche houdt nog alle scenario's open, maar houdt rekening met een misdrijf. Op de lichamen van de slachtoffers wordt nog sectie verricht.
Derde overledeneDe politie weet de identiteit van het derde slachtoffer, maar kan die informatie nog niet naar buiten brengen omdat nog wordt gezocht naar bevestiging. Dat gaat via vingerafdrukken of identiteitspapieren. Mogelijk wordt de derde identiteit zaterdagavond nog bekend.
De melding kwam rond kwart over twee binnen bij de hulpdiensten. De omgeving van het huis is afgezet. Ook is een politiecontainer geplaatst en zijn zwarte schermen voor het huis gezet.  [Tweet:body:https://twitter.com/sasvheijster/status/574242325947355136] RechercheursDe forensisch rechercheurs van de politie gingen pas naar binnen toen de rechter-commissaris aangekomen was. Zo moest worden voorkomen dat sporen gewist zouden worden. Mannen in witte pakken gingen daarna aan de slag.
Familieleden van de slachtoffers werden na de aankomst van rechercheurs bij de woning meegenomen in een politiebusje. Mogelijk hebben zij de slachtoffers dood gevonden.
Gemeente 'geschrokken'De gemeente Etten-Leur laat weten geschrokken te zijn door het drama. "We zijn op dit moment in overleg met de politie wat wij kunnen doen. Onze loco-burgemeester is geïnformeerd, omdat burgemeester Van Rijnbach op vakantie is."
Het huis waarin de doden zijn gevonden, staat in een nieuwbouwwijk aan de rand van Etten-Leur.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.