Sport zaterdag: Destil Trappers wint eerste play-offduel, ZVV Eindhoven te sterk voor FC Eindhoven

8 maart 2015 om 00:41
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: ijshockeyclub Destil Trappers, de zaalvoetbalderby ZVV Eindhoven - FC Eindhoven, Kozakken Boys, rugbyclub The Dukes en de handballers van Tachos.
Geschreven door


Destil Trappers wint eerste wedstrijd finale play-offsDe Tilburgse ijshockeyers van Destil Trappers hebben zaterdagavond de eerste wedstrijd van de finale van de play-offs (best-of-7) van Unis Heerenveen gewonnen. Het werd 2-1 (0-0, 0-1, 1-1). Nick de Ruijter en Jurryt Smid scoorden voor Tilburg,  Josh Prudden scoorde voor Heerenveen. Titelhouder Tilburg kan voor de vijftiende keer kampioen worden, Heerenveen voor de achtste keer.
ZVV Eindhoven verslaat FC EindhovenDe zaalvoetballers van ZVV Eindhoven waren zaterdagavond met 4-1 te sterk voor FC Eindhoven. Mohamed Bouraarassi (drie keer) en Ieljas Achenteh scoorden voor de thuisclub. Na de rust wist Iliass El Attabi iets terug te doen voor FC Eindhoven. FC Eindhoven staat tweede in de eredivisie, ZVV Eindhoven staat negende.
Kozakken Boys te sterk voor ScheveningenKoploper in de topklasse, Kozakken Boys, heeft zaterdag met 0-2 gewonnen van Scheveningen. Yoann de Boer en Berry Powel scoorden voor de club uit Werkendam. In totaal vielen er drie rode kaarten in het duel waarvan twee voor Scheveningen (Marvin Nieuwlaat en Michael Ros) en eentje voor Kozakken Boys (Stanley Husen).
The Dukes wint moeilijke uitwedstrijdRugbyclub The Dukes uit Den Bosch heeft zaterdagmiddag met 28-32 van Castricum gewonnen. Castricum kwam snel op een 20-0 voorsprong maar uiteindelijk trok de club uit Den Bosch aan het langste eind.
Tachos wint van HoutenDe handballer van TTL Tachos uit Waalwijk hebben zaterdagmiddag met 31-28 van Houten gewonnen. Deze week werd ook al van E&O gewonnen. Door de zege maakt Tachos weer kans de vierde plek in de kampioenspoule die aan het einde van de play-offs recht geeft op promotie naar de BeNe-league.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.