Video

Politie weet nog niet wie derde slachtoffer Etten-Leur is: 'Vingerafdrukken leverden niets op'

8 maart 2015 om 10:40 • Aangepast 21 november 2020 om 19:37
nl
De identiteit van het derde slachtoffer dat zaterdag in een huis in Etten-Leur werd gevonden, is nog niet vastgesteld. Het vergelijken van vingerafdrukken met officiële documenten leverde niets op. Dat zegt de politie zondag tegen Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

De vergelijkingen waren 'te vaag' om een duidelijke bevestiging te krijgen, zo verduidelijkt een politiewoordvoerster desgevraagd. De politie probeert al sinds zaterdagmiddag een beeld te krijgen van wie het slachtoffer is. Volgens buurtbewoners gaat het om een zoon van een Turks gezin.
Drie lichamen gevondenIn het huis aan de Landmanweg in Etten-Leur vond de politie zaterdagmiddag drie lichamen. Agenten deden deze schokkende ontdekking nadat ze 'een verontrustend telefoontje' kregen van een bekende. "Die zei dat we er moesten komen kijken", aldus de woordvoerster.
De identiteit van twee slachtoffers staat in ieder geval al vast. Het gaat om een 41-jarige vader en zijn 9-jarige dochter. De moeder leeft nog, en werd door de politie verhoord. Momenteel is ze geen verdachte en krijgt ze begeleiding. "Je kunt je voorstellen als op zo'n leeftijd je dochter komt te overlijden, het niet goed met je gaat. "
Huis afgezetHet huis waarin de doden zijn gevonden, staat in een nieuwbouwwijk aan de rand van Etten-Leur. Er staan op dit moment hekken met zwart plastic voor, zodat de politie rustig onderzoek kan doen. De technische recherche gaat daar zondag verder mee. De lichamen van de slachtoffers zijn inmiddels uit de woning gehaald.
Naar verwachting zal er komende week sectie worden verricht op de lichamen. Dan weet de politie ook waar de slachtoffers aan zijn overleden. Zo komt er dan misschien ook meer duidelijkheid over wat er nu precies zou zijn gebeurd.
Vriend komt kijkenIntussen komen velen af op de woning in Etten-Leur, onder wie een Belg die bevriend zegt te zijn met het gezin. "Ik weet niet wat ik moet doen. Dit is verschrikkelijk", vertelde hij tegen onze verslaggever ter plekke.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.