Ontknoping Boer Zoekt Vrouw: boer Geert kiest voor Schaijkse schone Hetty

8 maart 2015 om 21:30 • Aangepast 21 november 2020 om 19:37
nl
Boer Geert heeft gekozen voor Hetty uit Schaijk. Dat werd zondagavond al aan het begin van de uitzending van Boer Zoekt Vrouw duidelijk. Geert heeft het keuzemoment niet afgewacht en besloot al eerder de liefde aan Hetty te verklaring. Ada moet dus naar huis.
Profielfoto van
Geschreven door

Aan het einde van de aflevering van vorige week waren er veel vragen ontstaan over wie Boer Geert uit Groningen nu naar huis ging sturen, vanwege de preview van de volgende aflevering. Eerst werd gedacht dat Hetty naar huis werd gestuurd, daarna zou het toch Ada zijn die haar biezen moest pakken.  
Geert bijzonder gelukkigBoer Geert uit Groningen liet aan presentatrice Yvon Jaspers uit Boxtel weten een bijzonder gelukkige man te zijn. Hij is erg te spreken over Hetty: "Het is een tof wijf."
In de uitzending zien we vervolgens dat Geert bij Hetty in Schaijk op bezoek gaat. Geert is vooral onder de indruk van het interieur van Hetty: "Een schitterende vrouw met een schitterend huis. Dat verdient Geert helemaal niet."[Tweet:body:https://twitter.com/bzvsite/status/574642227802206209]  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.