56-jarige fietser in Bernheze mishandeld door automobilist na woordenwisseling

9 maart 2015 om 18:13
nl
Een 56-jarige fietser uit Heesch heeft zondagavond zulke flinke klappen gekregen dat hij naar het ziekenhuis moest. Zondag kreeg hij ruzie met een automobilist na een woordenwisseling over toeteren.
Geschreven door

De automobilist reed achter te fietser en toeterde. Later ging de automobilist naast de fietser rijden en werd er over en weer iets geroepen. De fietser besloot te stoppen. Daarop stopte de automobilist ook.
Slachtoffer kreeg flinke klappenDe automobilist stapte uit en begon de fietser te mishandelen. De aangever is waarschijnlijk even buiten westen geweest. In die tijd reed de automobilist weg. De ogen van het slachtoffer zijn gezwollen en in het gezicht heeft de man schaafwonden. Verder heeft hij kneuzingen aan een schouder en een knie.
De politie, die inmiddels een buurtonderzoek heeft uitgevoerd, sluit niet uit dat getuigen mogelijk iets hebben gezien van het incident. Daarom wordt gevraagd of getuigen de politie willen bellen op het telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.