Vrouw van fiets getrokken en mishandeld vanwege huidskleur door groepje blanke jongens in Heesch

9 maart 2015 om 19:15
nl
Een 21-jarige vrouw is begin vorige maand in Heesch door een groep jongens van haar fiets getrokken en mishandeld om haar huidskleur. Dat bleek maandagavond in het programma Bureau Brabant, waarin de politie getuigen zoekt.
Geschreven door

Het groepje jongens dat op 6 februari voor haar fietste op de Hescheweg in Heesch schreeuwde eerst racistische opmerkingen naar haar. Daarna gingen ze om haar heen fietsen en trokken haar aan haar haren.
In het gezicht geslagenDe 21-jarige vrouw werd daarna van haar fiets geduwd door het groepje jongens. In de reconstructie in Bureau Brabant is te zien hoe een van de jongens de vrouw in het gezicht slaat.
De politie denkt dat gezien het vroege tijdstip de jongens schoolgaande jeugd kunnen zijn. Uit onderzoek blijkt dat tijdens de mishandeling fietsers voorbij zijn gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden.
Overval voor handvol kleingeldZo ook bij een overval op de Albert Heijn aan de Eindhovenseweg in Geldrop. Drie jongens overvallen daar op 15 januari de supermarkt voor een handvol kleingeld.
In Den Bosch wordt er na een inbraak in een huis aan de Willem van Oranjelaan een kluis meegenomen. Een getuige weet een foto te maken van het moment dat de kluis wordt ingeladen.
Ook daar hoopt de politie dat mensen met meer informatie zich zullen melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.