Derde slachtoffer familiedrama Etten-Leur is Jerfi (20), de stiefzoon van Necati Çelik

9 maart 2015 om 19:48
nl
De politie heeft het derde slachtoffer van het familiedrama in Etten-leur geïdentificeerd. Het gaat om de 20-jarige Jerfi. Hij is een stiefzoon van de 41-jarige Necati Çelik en een halfbroer van de 9-jarige Melda die al eerder werden geïdentificeerd.
Geschreven door

In het huis in Etten-Leur werden zaterdag drie doden gevonden.
Geen telefonisch contactZaterdag werd rond twee uur door een bekende van de familie alarm geslagen. Hij was ongerust geworden omdat bij het huis aan de Landmanweg niemand open deed. Ook telefonisch was geen contact te krijgen. Agenten zijn daarop het huis binnengegaan en vonden de drie doden.
Wat betreft de toedracht zegt de politie alle scenario's open te houden. De drie lichamen zijn maandag voor sectie overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De politie wist dat er al lange tijd problemen in het gezin waren.
GeschoktDe leerlingen en leerkrachten van Basisschool De Arenberg in Zevenbergen reageerden maandagochtend geschokt door het overlijden van hun negenjarige schoolgenoot Melda Çelik. Sommige ouders brachten samen met hun kinderen een bosje bloemen naar de school in Zevenbergen. Ze waren allemaal aangeslagen. Zondagavond kwamen de leraren bijeen om over de dramatische gebeurtenis te spreken.
Loco-burgemeester Jan van Hal van Etten-Leur laat in een reactie namens het gemeentebestuur weten: “Wij leven mee met de nabestaanden en omgeving van de slachtoffers. Familie, vrienden en buurtgenoten hebben een vreselijk verlies te verwerken”. De gemeente zegt de politie zoveel mogelijk te assisteren in het onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.