Sport dinsdag: Hofland weer zevende in Parijs-Nice en speler RKSV Schijndel naar Jong PSV

10 maart 2015 om 17:17
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant met onder meer aandacht voor Moreno Hofland in Parijs-Nice, voetbaltalenten in actie in Schijndel, Sven Blummel van RKSV Schijndel naar Jong PSV en winst voor Kozakken Boys uit Werkendam.
Geschreven door

Moreno Hofland zevende in Parijs-NiceMoreno Hofland uit Roosendaal is in de tweede etappe van Parijs-Nice voor de tweede achtereenvolgende dag zevende geworden. De etappe naar Saint-Pourçain-sur-Sioule, die eindigde in een massasprint, werd gewonnen door André Greipel. Leider in het algemeen klassement is Michal Kwiatkowski.  Lars Boom uit Vlijmen staat zevende.
Oranje onder 17 in SchijndelHet Nederlands Elftal voor spelers onder 17 jaar speelt twee EK-kwalificatiewedstrijden in Schijndel. Georgië is donderdag 12 maart de tegenstander, terwijl dinsdag 17 maart tegen België gespeeld wordt. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op het Zuideinderpark in Schijndel.
Sven Blummel (18) van RKSV Schijndel naar Jong PSVAanvaller Sven Blummel heeft dinsdagmiddag een tweejarig contract getekend bij PSV, met een optie voor nog twee jaar. De speler komt over van amateurclub RKSV Schijndel. Vanaf 1 juli sluit Blummel aan bij Jong PSV. Blummel traint vanaf nu al regelmatig mee bij Jong PSV om hem zo fit mogelijk aan het nieuwe seizoen te laten beginnen. In het verleden speelde hij zes seizoenen in de jeugdopleiding van PSV.
Winst voor Kozakken BoysKozakken Boys wonnen dinsdagavond met 0-4 van Ajax Amateurs. De doelpunten werden gemaakt door Richie Basoski, Gwaeron Stout, Hermon Tekleab en Madjer Lukoki.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.