Kind aan het sporten? Dan moeten de ouders ook bewegen op sportpark de Hoge Heide in Vlijmen

10 maart 2015 om 17:38 • Aangepast 21 november 2020 om 19:35
nl
Ouders die hun kinderen laten sporten in Vlijmen kunnen vanaf dinsdag ook wekelijks zelf bewegen. Een idee dat steeds populairder wordt. Aan de sportactie doen onder meer de korfbal-, voetbal- en hockeyvereniging mee.
Profielfoto van
Geschreven door

Stichting de Schroef organiseert de speciale sportlessen voor ouders in Vlijmen. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen in de gemeente Heusden, waar Vlijmen onder valt, aan het sporten te krijgen.
'Heerlijk'Het sporten van de ouders is tegelijkertijd met de training van hun kind op bijvoorbeeld de hockeyclub of voetbalvereniging. De vaders en moeders kunnen meedoen aan een bootcamp of hardlopen met een professionele trainer.
[YouTube:body:http://youtu.be/LkC9qcgBvsU] ''Het is echt heerlijk'', zegt een vader die helemaal buiten adem is. ''Je verliest er niet allemaal een hoop zweet mee, maar ook nog een aantal kilo's. Anders sta je maar langs de kant te kijken.''
'Iedereen aan het sporten'Nog niet alle ouders op het sportpark doen mee. ''Waarom zou je dat niet doen? Je bent hier toch. En het alternatief is in de kou staan langs de kant van het veld. Hopelijk sluiten er binnenkort nog meer mensen aan. Sporten kan iedereen", zegt José van Laarhoven van de stichting.
De komende twaalf weken verzorgt stichting De Schroef wekelijks een sportles voor de ouders, met uitzondering van 5 mei.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.