Politie richt zich in Opsporing Verzocht tot moeder vondeling Breda: ‘Laat alsjeblieft van je horen’

10 maart 2015 om 21:53
nl
In de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond heeft de politie zich gericht tot de moeder van de vondeling in Breda. De politie wil graag met haar in contact komen.
Geschreven door

Vorige week ontving de politie een anonieme brief over de vondeling. In die brief schrijft een vrouw dat ze de moeder is van de baby die in de Christiaan Huygensstraat werd gevonden.
Meer informatie over de inhoud van de brief wil de politie niet loslaten, maar de politie doet een dringend beroep op de moeder om van zich te laten horen.
RouteIn de uitzending werden, net als vorige week, camerabeelden getoond van de persoon die met een zwarte tas in de omgeving van de Christiaan Huygensstraat liep. De verdachte liep maandagochtend 2 maart enige tijd in de omgeving van de plek waar het meisje werd gevonden.
Ruim tien minuten voor de tas met het kindje wordt ontdekt, is te zien dat de persoon halverwege de Edisonstraat in beeld komt, afslaat richting de Christiaan Huygensstraat en verdwijnt richting de Keplerstraat. Daar loopt de verdachte een blokje om, hoe precies is niet bekend. Uiteindelijk komt diegene weer uit op de Edisonstraat.
TipsNa de uitzending van vorige week kwamen 45 tips binnen, voornamelijk over de kleertjes van het meisje. Dinsdagavond kreeg de politie na de uitzending van Opsporing Verzocht en Hart van Nederland, waar ook aandacht werd besteed aan de zaak, twee tips binnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.