Vluchtende fietsendief (38) zwaargewond bij ongeluk op Ettenseweg in Rijsbergen

11 maart 2015 om 08:18 • Aangepast 21 november 2020 om 19:35
nl
Bij een ongeluk op de Ettenseweg in Rijsbergen is woensdagochtend rond zes uur een automobilist gewond geraakt. Volgens de politie gaat het om een 38-jarige Rijsbergenaar die een fiets had gestolen en tijdens zijn vlucht is gecrasht.
Profielfoto van
Geschreven door

Een vrouw betrapte de man toen hij rond halfzes bij bushalte Gommersstraat een fiets in de kofferbak van de auto legde. Toen hij op de Kerkakkerstraat politie tegenkwam, ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor.
Na een korte achtervolging raakte de vluchtauto tussen Rijsbergen en Etten-Leur van de weg. De auto botste tegen een aantal bomen, belandde weer op het wegdek en tolde nog een paar keer om zijn as.
HoofdletselDe man is door de brandweer uit het wrak gehaald. Het slachtoffer is met zware verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onder andere een hoofdletsel opgelopen maar was wel aanspreekbaar.
De Rijsbergenaar werd gearresteerd op verdenking van diefstal en verkeersgevaarlijk rijgedrag. Een politieagent heeft hem begeleid toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.De Ettenseweg (N394) was een paar uur afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden.
DamesfietsDe politie zoekt contact met de eigenaar van de roodgeverfde Gazelle damesfiets en verstuurde woensdagochtend via Burgernet een oproep.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.