Taxichauffeur uit Breda vermist in Waalre, busje achtergelaten op parkeerplaats

11 maart 2015 om 14:51 • Aangepast 21 november 2020 om 19:35
nl
Een taxichauffeur uit Breda wordt sinds woensdagochtend tien over halfelf vermist. Zijn taxibus werd gevonden op een parkeerplaats bij een meubelzaak aan de Campanulalaan in Waalre. De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf.
Profielfoto van
Geschreven door

Het Bredase taxibedrijf Peutax had rond vijf uur 's middags nog niks vernomen van de man, vertelde een woordvoerder van het bedrijf.
Geen contactHet taxibedrijf had de politie gebeld toen het geen contact meer kon krijgen met de chauffeur, zo meldt een woordvoerster van de politie. Het busje was afgesloten en de computer was uitgelogd.
'Geen verdachte omstandigheden'"Er waren geen verdachte omstandigheden bij het busje", aldus de woordvoerster. "De man mag natuurlijk gaan en staan waar hij wil, maar we maken ons wel zorgen. We weten nu niet of er iets ergs aan de hand is of dat de man bij iemand op bezoek is."
De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en een Burgernet-melding verspreid. Hierin staat dat het gaat om een man van 49 jaar met een bril en krulhaar. Op zijn kleding heeft hij een logo van Peutax. De woordvoerder van het taxibedrijf wil verder geen toelichting geven op de vermissing. Uiteraard hoopt hij op een goede afloop.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.