VVD Brabant is niet bang afgestraft te worden voor landelijke relletjes rond partijgenoten

11 maart 2015 om 21:41
nl
De Brabantse VVD-fractie is niet bang om afgestraft te worden voor politieke relletjes rond partijgenoten elders in het land. Dat zegt VVD-lijsttrekker en provinciebestuurder Bert Pauli.
Geschreven door

De bestuurder rekent er op dat hij wordt beloond voor 'het succesvol economisch beleid' dat hij als gedeputeerde van Economische Zaken en Bestuur heeft gevoerd.
Ruit om Eindhoven moet er komenAls de VVD weer in het provinciebestuur terechtkomt, sluit Pauli samenwerking met de PVV niet uit. "In Brabant wil de VVD met alle constructieve partijen samenwerken." Verder vindt Pauli het bizar dat door sommige gemeenten na 18 jaar een streep door de Ruit om Eindhoven is gezet. "De Ruit moet er komen. Onafhankelijke onderzoeken onderstrepen de noodzaak."
De gehele radio-uitzending met Bert Pauli is terug te luisteren via uitzending gemist. De komende weken zijn alle lijsttrekkers van de Brabantse partijen te gast bij Omroep Brabant Radio. Iedere avond tussen 18 en 19 uur, met presentatoren Maarten Kortlever en Kristian Westerveld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.