SPM Shoeters wint topper ín en tégen Leiden

12 maart 2015 om 08:06
SPM Shoeters heeft woensdagavond een geslaagde aanval ingezet op de koppositie in de basketbalcompetitie. De Bossche ploeg versloeg in het hol van de leeuw Leiden met 69-65. Reggie Johnson was met 19 punten topscorer bij de Bosschenaren.

Makkelijk ging het niet voor de Shoeters. Bij rust keek de ploeg nog tegen een 40-27 achterstand aan. In het derde kwart werd dat verschil bijna goedgemaakt, waarna in een spannende slotfase de winst dus toch naar Den Bosch ging.
Den Bosch nog net geen koploperOp de ranglijst is Leiden nog steeds koploper, maar de ploeg heeft een wedstrijd meer verloren en twee wedstrijden méér gespeeld dan SPM Shoeters. De eerste plaats in de competitie is belangrijk, omdat dat straks thuisvoordeel oplevert in de play-offs.