Willem II: Tim Cornelisse geblesseerd, Bruno Andrade weer op het veld

12 maart 2015 om 16:23
nl
Verdediger Tim Cornelisse van Willem II heeft een hamstringblessure opgelopen. Een MRI-scan moet donderdag uitwijzen of de verdediger lang uit de roulatie is.
Geschreven door

Tim Cornelisse, voornamelijk bankzitter in Tilburg, liep de blessure deze week in het tweede elftal op. Tegenover de absentie van de verdediger staat de terugkeer van Bruno Andrade.
De vleugelspeler is bijna hersteld van zijn kuitblessure. Andrade traint vrijdag weer volledig met de groep mee. Het is nog onzeker of de Braziliaan een dag later al minuten kan maken in het uitduel met Excelsior, nog zo'n promovendus die uitstekend presteert dit seizoen.
'Lastige avond'Trainer Jurgen Streppel verwacht een lastige avond in Kralingen. “Excelsior speelt vol overgave, heel gedisciplineerd. Dat is een kwaliteit. Het is niet voor niets dat Ajax pas in de laatste fase de 1-0 maakt. Het wordt misschien wel moeilijker dan de afgelopen potjes.”
Aanvoerder Jordens Peters onderstreept de woorden van zijn trainer. Toch is de verdediger vol vertrouwen. Na een lastige reeks van vier duels tegen Vitesse, Ajax, AZ en FC Twente wachten nu de relatief minder zware opponenten. Te beginnen met Excelsior, de week daarna komt hekkensluiter FC Dordrecht op bezoek. Willem II pakte uit de laatste vier duels twee punten, Peters hoopt nu weer te gaan oogsten met zijn ploeg.
'Alles winnen'“Eigenlijk wel. Ik kijk ook niet naar deze twee duels. Ik kijk naar de acht wedstrijden die nog komen. Van die acht is er niet één die we op voorhand niet kunnen winnen. We kunnen ze allemaal winnen, die overtuiging is er in de ploeg.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.