Weer kort geding tegen V&D: onder andere over locatie in Den Bosch

12 maart 2015 om 16:59
nl
V&D wacht volgende week opnieuw een kort geding van een pandbaas die eist dat het warenhuis de volledige huur betaalt. Het gaat om Metroprop, eigenaar van drie V&D-panden in Den Bosch, Heerlen en Sittard.
Geschreven door

De zaak dient volgende week woensdag bij de rechtbank in Den Bosch en draait om de V&D-vestiging in die plaats, bevestigde eigenaar Jos van de Mortel van Metroprop donderdag.
Ook voor de vestigingen in Heerlen en Sittard heeft Metroprop rechtszaken lopen, maar dat zijn zogenoemde bodemprocedures waarin niet wordt gevraagd om een snelle beslissing en waarvan de behandeling langer duurt.
'Overeenkomst over huurverlaging'Het noodlijdende V&D sloot vorige maand met een meerderheid van de verhuurders van V&D-panden een akkoord over een huurverlaging. Metroprop zat daar niet bij.
Ook eigenaar Mondia Investments van het V&D-filiaal in Hengelo ging niet akkoord en eiste donderdag bij de voorzieningenrechter in Enschede dat V&D alsnog de volledige huur betaalt. Het is nog niet bekend wanneer de rechter uitspraak doet in deze zaak.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.