Kleuter overleden na ongeluk in Vught, bestuurder die jongetje aanreed is familie van kleuter

14 maart 2015 om 01:05 • Aangepast 21 november 2020 om 19:32
nl
Een kleuter die vrijdagavond rond zes uur werd aangereden door een auto in de straat Astorias in Vught, is overleden aan zijn verwondingen. Een familielid van het jongetje zat achter het stuur. Het gaat om een kind van drie of vier jaar oud.
Profielfoto van
Geschreven door

De familie bracht de jongen na het ongeluk zelf naar het ziekenhuis. Daar is het kindje overleden aan zijn verwondingen. Vervolgens werd de politie ingelicht.  
Triest ongelukHoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie spreekt over een 'triest ongeluk'. Vrijdagavond heeft de politie onderzoek gedaan in Vught en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch waar de kleuter naartoe werd gebracht.    
De politie is zaterdag druk bezig met onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.  
'Vader achter het stuur'Volgens meerdere bronnen zou de vader van de jongen de wagen hebben bestuurd tijdens het ongeluk. De politie kon dit zaterdagmorgen echter niet bevestigen.         [Tweet:body:https://twitter.com/bmeesters/status/576587554537021440]  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.