Adje 'Houdini' Tighadouini matchwinnaar tegen Go Ahead: 'We zijn ontsnapt, maar NAC leeft nog'

15 maart 2015 om 00:47
nl
Adnane Tighadouini was zaterdagavond de grote man bij NAC. De aanvaller besliste de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in blessuretijd door de 1-0 binnen te schieten. NAC kan door de overwinning nog altijd de nacompetitie te ontlopen. "NAC leeft absoluut nog."
Geschreven door

Tighadouini was dit seizoen al vaker beslissend met zijn goals, maar deze is wel heel belangrijk voor NAC. De ploeg maakt door de overwinning nog altijd kans om op de 'veilige' vijftiende plaats te eindigen.
"Tegen een directe concurrent moet je drie punten pakken", zegt Adnane Tighadouini. "Ons doel is om de nacompetitie te ontwijken. Ik denk dat het ons gaat lukken, we hebben er met z'n allen het geloof in. NAC leeft absoluut nog."
Houdini-actTijdens het trainingskamp in de winterstop van vorig seizoen verwierf Adnane Tighadouini door zijn technische vaardigheden de bijnaam 'Adje Houdini', naar Harry Houdini de Hongaars-Amerikaanse boeienkoning. Hij deed zijn bijnaam tegen Go Ahead Eagles eer aan door in blessuretijd te scoren.
"Dat klopt wel", lacht Tighadouini na afloop. "In de slotfase toch drie punten gepakt met een lekker doelpunt. We zijn ontsnapt, drie punten in plaats van eentje. Dat is heerlijk."
EuropacupNa de goal en het laatste fluitsignaal ontplofte het NAC-stadion. Het leek wel of de Bredase club de Europacup had gewonnen. "Zo leek het wel, ja", zegt Tighadouini, nog nagenietend.
"De drie punten zijn heel belangrijk voor ons en dan weet je dat het in Breda los kan gaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.