Sport zondag: Lars Boom 30ste in Parijs-Nice, darter Michael van Gerwen snel uitgeschakeld

15 maart 2015 om 19:22
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor Lars Boom, Michael van Gerwen, Robbie Hageman en de basketballers van SPM Shoeters.
Geschreven door

Bogers op het erepodiumMotorcrosser Brian Bogers is zondag op het erepodium beland bij de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap. De Eindhovenaar eindigde als derde in Gemert. Jeffrey Herlings verscheen niet aan de start omdat hij de race niet in zijn schema vond passen.
Van de Pol vierde in SpanjeHenk van de Pol is met zijn paard Spartacus TN opnieuw vierde geworden in de Grote Prijs van Vejer de la Frontera, onderdeel van de Spaanse Sunshine Tour. Vorige maand landde de springruiter uit Waalre op dezelfde plek ook al net naast het podium.
Boom 30ste in Parijs-NiceLars Boom heeft de wielerkoers Parijs-Nice afgesloten op de 30ste plaats. De wielrenner uit Vlijmen eindigde zondag in de afsluitende tijdrit als 36ste op bijna twee minuten van de eindwinnaar Richie Porte.
Nederlaag JVC CuijkDe voetballers van JVC Cuijk hebben zondag in de Topklasse een nederlaag moeten incasseren. De thuisploeg verloor met 0-1 van WKE.
Aalsmeer klopt TachosHandbalclub Tachos heeft zondag geen punten kunnen pakken bij Aalsmeer. De Waalwijkers verloren met 25-32.
Darter Van Gerwen snel uitgeschakeldDarter Michael van Gerwen heeft zaterdag flink teleurgesteld tijdens de eerste Players Championship van 2015. De inwoner van Gemonde verloor van Kyle Anderson uit Australië in de eerste ronde van het toernooi. Het werd 6-5. Tilburger Benito van de Pas kwam tot de derde ronde van het toernooi. Daarin was Ian White met 6-1 te sterk. Ook zondag wordt er gegooid in Barnsley.
Snelle zege Robbie HagemanThaibokser Robbie Hageman uit Eindhoven heeft zaterdag binnen tien seconden een wedstrijd in België gewonnen. Zijn tegenstander, Engin Kutuk, was toen al knock-out geslagen. Hij kreeg drie tikken op zijn kin. Hageman komt uit in de klasse tot 72 kilogram.
SPM Shoeters nieuwe koploperDe basketballers van SPM Shoeters staan bovenaan in de eredivisie. De Bosschenaren wonnen zaterdagavond met 95-74 van Rotterdam en passeerden daarmee Leiden op de ranglijst. Beide clubs hebben nu 36 punten, alleen Shoeters speelde één wedstrijd minder. De Bossche formatie is al zeker van deelname aan de play-offs om het landskampioenschap.
The Dukes winnen opnieuwThe Dukes uit Den Bosch blijft de belangrijkste gegadigde voor de landstitel. De rugbyers wonnen zaterdag ook de vijfde wedstrijd in de kampioenspoule. Het werd 39-5 tegen RC Eemland. Hilversum is de belangrijkste concurrent in de strijd om het landskampioenschap.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.