Verwaarloosde pup Pippa komt op pootjes terecht, hondje heeft nieuw baasje gevonden - Omroep Brabant

Verwaarloosde pup Pippa komt op pootjes terecht, hondje heeft nieuw baasje gevonden

15 maart 2015 om 17:51
nl
Eind goed, al goed. Pippa, het hondje dat verwaarloosd werd gevonden in Vught, heeft een nieuw baasje. Guido was met zijn vriendin op zoek naar een hondje en zag Pippa staan op de website van het dierentehuis in Den Bosch. “Eigenlijk klopte het meteen.”
Geschreven door

Later hoorde Guido over de geschiedenis van Pippa. Begin februari werd het hondje gevonden in Vught. Ze liep toen gewond over straat met een enorme bult. Die bult was een flinke vochtophoping. “We zagen de littekens wel, maar vonden het geen probleem.”
'Gezin wordt steeds completer'Pippa is een mooie aanvulling op het gezin. Het stel heeft een kindje van 1,5 jaar oud en een kat. “Die kat kwam twee jaar terug met oud en nieuw aanlopen. Ze was heel bang voor het vuurwerk en niemand kwam voor haar. Uiteindelijk hebben we die ook in huis genomen.”
Het gaat verrassend goed. “Pippa is heel speels, doet het heel goed. Ze is een puppy dus wil wel spelen met de kleine. Je moet wel blijven oppassen maar het gaat goed. De kleine leert dan ook omgaan met dieren en aandacht te delen.”
Met Pippa is het dus helemaal goed gekomen. En dat is mooi nieuws.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.