Beloning van 25.000 euro voor gouden tip na beroving Panamera Group: 'Dit is een principekwestie'

16 maart 2015 om 12:20
nl
De Panamera Group in Eindhoven looft een beloning van 25.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de arrestatie van de dieven die de winkel vorige maand leegroofden. De criminelen gingen er met kostbare kogelwerende kleding vandoor.
Geschreven door

De winkel van Panamera Group verkoopt met name kogelwerende vesten van het merk Miguel Caballero. De winkel was pas enkele weken open toen brutale criminelen vanuit het niets toesloegen.
'Beroving was een klap'Eigenaar Yavuz Yilmaz is er nog steeds hoorbaar kwaad over. De dieven reden toen een auto tot bij de winkel, forceerden het slot en verdwenen met een groot deel van de inventaris. "Dat was een klap. Echt klote", zo zegt hij maandag stellig tegen Omroep Brabant.
Intussen is de winkel weer open voor klanten, maar nog niet alles is op voorraad. De kogelwerende vesten zijn namelijk kostbaar en het duurt volgens Yilmaz even om ze aan te vullen. "We verwachten binnen anderhalve week alles binnen te hebben. Bestellingen nemen we gewoon aan."
Beloning voor gouden tipDe brutale dieven zijn nog steeds niet gepakt. Panamera Group looft een beloning van 25.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot hun aanhouding. Dit geld komt van het concern zelf; er zou geen verzekeraar aan te pas zijn gekomen. "Dit is een principekwestie."
Panamera Group heeft maatregelen genomen om berovingen beter te kunnen voorkomen. Yilmaz wil niet zeggen welke dat zijn, behalve dat ze zijn genomen op het hoogste niveau'. "We beschermen onze spullen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.