PSV wil duidelijkheid over transfersom Andrés Guardado

16 maart 2015 om 20:22
nl
PSV wil snel met Valencia praten over een transfersom van Andrés Guardado. De Mexicaan voetbalt dit seizoen op huurbasis voor de koploper van de eredivisie. Marcel Brands, technisch directeur van PSV, herhaalde maandag dat Guardado openstaat voor een langer verblijf in Eindhoven. "We komen er wel uit met Andrés, maar er is geen principeakkoord", zei hij voor de camera van PSV TV.
Geschreven door

"Dat Andrés wil blijven, dat is natuurlijk een belangrijk argument. De vraag is nu of we aan de wensen en eisen van Valencia kunnen voldoen. Dan gaat het om de transfersom, hoe hoog die zal zijn."
Niet te veel betalenPSV wil niet te veel voor de 28-jarige middenvelder betalen, omdat hij over een paar jaar waarschijnlijk niet meer voor veel geld te verkopen is. [Youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=yf4paBumLKs]
Sfeeractie voor GuardadoAls het aan veel supporters van PSV ligt, dan blijft de Mexicaan nog jaren in Eindhoven voetballen. Afgelopen zondag nog hielden fans vlak voor het duel met FC Groningen een sfeeractie voor de populaire Guardado.
Op de westtribune van het Philips Stadion hielden de PSV-supporters duizenden groene, witte en rode papiertjes omhoog, waarmee ze de Mexicaanse vlag vormden. Over de hele breedte van de tribune hing een spandoek met de tekst: 'Andrés Guardado, onze gouden Mexicaanse adelaar, moet bij PSV blijven. Ons huis is jouw huis'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.