Oliver Heldens en Andrea Oliva eerste namen Extrema Outdoor, boek over geschiedenis Extrema

17 maart 2015 om 07:02
nl
De eerste namen van Extrema Outdoor zijn bekend. Oliver Heldens en Andrea Oliva zullen op de twintigste verjaardag van het festival aanwezig zijn. Ook komt Extrema met een boek over haar geschiedenis. Dit boek wordt geschreven door Tilburger Mark van Bergen.
Geschreven door

De line-up van Extrema Outdoor wordt pas op 26 maart bekendgemaakt. Oliver Heldens krijgt een plekje op de Diamond mainstage. Andrea Oliva staat op de Ants stage. Dat heeft Extrema bevestigd tegen Omroep Brabant.
Grote visBeide dj’s stonden nog nooit eerder op Extrema. Met Oliver Heldens heeft Extrema de eerste grote vis te pakken. De Rotterdammer kwam vorig jaar binnen op plek 34 in de DJ Mag Top 100.
Hij tekende op zijn zeventiende al bij Spinnin’ Records, een van de grootste platenlabels in de dancescene.
Boek over ExtremaVerder werd dinsdagochtend bekend dat Extrema met een boek komt over haar geschiedenis. Aanleiding is het twintigjarig jubileum. Tilburger Mark van Bergen heeft het boek 'Extrema - 20 Years of Love' geschreven.
Het boek beschrijft de geschiedenis van partyorganisatie Extrema vanaf 1992 tot nu en zal voor het evenement worden gelanceerd. Niet alleen hoogtepunten staan centraal in het boek, ook niet eerder naar buiten gebrachte tegenvallers worden beschreven.
Dutch DanceVan Bergen schreef eerder het boek Dutch Dance. Daar won hij vorig jaar de Pop Media Prijs mee.
Extrema wordt georganiseerd op 11 juli op Aquabest in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival 30.000 bezoekers.
[YouTube:body:http://youtu.be/f1IDFqzk1XA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.