Sport dinsdag: NAC Breda wil Elvio van Overbeek vastleggen en FC Oss kan clubrecord breken

17 maart 2015 om 09:14
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor Elvio van Overbeek, Dick Advocaat en FC Oss.
Geschreven door

Pol van Boekel fluit Feyenooord - PSVDe KNVB heeft arbiter Pol van Boekel aangewezen als scheidsrechter van de topper Feyenoord - PSV. Zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in de Kuip in Rotterdam.
NAC wil Elvio van Overbeek vastleggenNAC Breda heeft interesse in Elvio van Overbeek. De 21-jarige aanvaller heeft van PSV te horen gekregen dat zijn aflopende contract niet verlengd wordt, zo weet VI. Ook FC Den Bosch en FC Eindhoven hebben belangstelling voor de voetballer uit Dongen.
FC Oss kan clubrecord brekenFC Oss kan vrijdag in Enschede geschiedenis schrijven. Als de Ossenaren dan de wedstrijd van Jong FC Twente winnen, boeken ze de zeventiende zege van het seizoen. Dat zou een clubrecord zijn.
Advocaat naar EngelandDick Advocaat is de nieuwe trainer van Sunderland. Hij moet de huidige nummer 17 van de Premier League voor degradatie behoeden. Advocaat was twee periodes trainer van PSV. Eerst van 1995 tot 1998 en ook in het seizoen 2012/2013. Zeljko Petrovic zal Advocaat als assistent gaan bijstaan.
Oefenduel voor hockeydamesDe hockeydames van Oranje spelen vanavond een oefeninterland tegen Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld op de velden van HDM in Den Haag. De vrouwen van bondscoach Sjoerd Marijne uit Rosmalen zijn in voorbereiding op het EK dat later dit jaar in Londen wordt gehouden.
Van der Vegt technisch directeur CambuurSC Cambuur heeft in Henry van der Vegt (43) een nieuwe technisch directeur gevonden. De oud-profvoetballer van onder meer Udinese werkte eerder als directielid bij PEC Zwolle, RKC Waalwijk en Willem II. Na zijn vertrek uit Tilburg in 2011 zette Van der Vegt een eigen sportmanagementbureau op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.