Willem II heeft nieuw opkomstnummer nodig: 'Visions', Freaks', 'De Bom 2003' of toch het clublied?

17 maart 2015 om 16:50 • Aangepast 25 april 2020 om 01:03
nl
De laatste tijd knalt 'Tsunami' door de speakers van het Willem II-stadion als de spelers het veld betreden. Maar dat nummer mag wel eens vervangen worden als het aan de spelers en supporters van Willem II ligt. Daarom gaat de club op zoek naar een nieuw nummer en de supporters mogen bepalen welke het gaan worden. Wordt het 'Visions', 'Freaks', De Bom 2003' of toch het clublied?
Geschreven door

De spelers van Willem II hadden aangegeven dat ze wel eens iets anders wilde horen, 'iets meer opzwepends' en ook uit de hoek supporters kwamen geluiden voor een nieuw nummer. In het verleden werden in Tilburg klassiekers als 'Final Countdown' en 'Eye of the Tiger' gedraaid.  
Drie opties of toch meer?Willem II heeft haar huis-dj's gevraagd om drie nummers uit te zoeken. Dat zijn: Marcel Woods met 'De bom 2003', MaRLo met 'Visions' en Timmy Trumpet& Savage met 'Freaks' geworden.
Via sociale media worden fans nu opgeroepen hun favoriete keuze door te geven en dat zorgt voor felle debatten. Sommige supporters willen dat 'Tsunami' blijft, anderen pleiten voor het clublied als opkomstnummer hoewel dat eigenlijk geen optie is.
Opkomstnummer wordt zaterdag al gedraaidZaterdag zal het meest gekozen nummer worden gedraaid tijdens Willem II - FC Dordrecht. Tot die tijd kan iedereen zijn stem uitbrengen via Twitter, Facebook en mail (via [email protected] o.v.v. opkomstnummer).
Marcel Woods - De bom 2003[YouTube:body:https://youtu.be/8MmxSPDKf4E]MaRLo - Visions[YouTube:body:https://youtu.be/mTemgyKTmhw]Timmy Trumpet& Savage – Freaks[YouTube:body:https://youtu.be/fmQxJzhR_48]DVBBS& Borgeous - Tsunami[YouTube:body:https://youtu.be/QqVEOft3N0c]Clublied Willem II[YouTube:body:https://youtu.be/6JRaiBkRLCU]Opkomst Willem II in wedstrijd tegen NAC[YouTube:body:https://youtu.be/aMjme6d6-UA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.