Video

Goedemorgen Brabant! De dag van de verkiezingen en andere berichten om je woensdag mee te starten

18 maart 2015 om 08:34 • Aangepast 21 november 2020 om 19:28
nl
Vandaag breken we de week weer doormidden. Op deze woensdag draait alles natuurlijk om de Provinciale Statenverkiezingen. Wij doen daar uiteraard uitgebreid verslag van op radio, televisie en internet. Maar om op de hoogte te zijn van wat er nog meer is gebeurd in onze provincie, lees je onderstaande berichten. Goedemorgen!
Profielfoto van
Geschreven door

Brabantse kiezers mogen weer stemmen: stemlokalen stations Breda, Den Bosch en Eindhoven openNatuurlijk staat deze woensdag volledig in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen. We doen er de hele dag verslag van op al onze kanalen. Stemmen kan op de meeste plaatsen van halfacht 's ochtends tot negen uur 's avonds. En wil je op de hoogte blijven via Twitter? Volg dan de hashtag #BrabantKiest.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Apache-helikopter crasht in Mali, twee Nederlandse piloten (26 en 30) basis Gilze-Rijen omgekomenEen Apache-gevechtshelikopter van het Nederlandse leger is dinsdag neergestort in het noorden van Mali. Het ministerie van Defensie bevestigt dat daarbij twee Nederlandse militairen van Vliegbasis Gilze-Rijen zijn omgekomen. Het gaat om kapitein René Zeetsen (30) uit Blerick en luitenant Ernst Mollinger (26). Ze zaten als piloot in het toestel.

Wachten op privacy instellingen...

Jongen (6) breekt been in Efteling-attractie Carnaval FestivalEen 6-jarige jongen heeft maandag tijdens een schoolreisje zijn been gebroken in de Efteling. Dat gebeurde in de populaire attractie Carnaval Festival. De jongen was uit een wagentje gestapt. ZIjn been zat klem onder een wagentje dat er langzaam overheen reed. Hij brak zo zijn kuit- en scheenbeen. De Efteling noemt het incident ‘heel vervelend’. De attractie is veilig, aldus het pretpark.
'Drie stenengooiers opgepakt voor bekogelen huis PVV’er Jake Owen Raats uit Etten-Leur'Volgens PVV'er Jake Owen Raats uit Etten-Leur heeft de politie drie stenengooiers opgepakt. Het trio zou zijn huis hebben bekogeld. Volgens de jonge politicus heeft het drietal een bekentenis afgelegd. Het huis van de Brabantse PVV-kandidaat werd de afgelopen periode meerdere malen bekogeld met een steen waardoor er meerdere ruiten sneuvelden. De politie heeft nog niets over de zaak bekendgemaakt.

Belgische talenten dromen van een toekomst bij PSV 'Ik ga nooit naar Ajax, dat is verraad'PSV is populair bij onze zuiderburen. Drie PSV'ers onder de zeventien komen uit in het Rode Duivelshirt. Dinsdagavond nam het Belgische elftal onder zeventien het op tegen Oranje onder zeventien in Schijndel. De twee ploegen namen het tegen elkaar op voor een deelname aan het EK onder zeventien in Bulgarije. Het werd 0-0, België is zeker door. En nu hoopt het drietal ooit in het eerste van PSV te voetballen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.