Elson Hooi zegt interlands Curaçao af en wil liever niet terug naar NAC Breda

18 maart 2015 om 10:14
nl
Aanvaller Elson Hooi heeft zich bij bondscoach Patrick Kluivert afgemeld voor de dubbele ontmoeting van Curaçao tegen Montserrrat. Hooi, door NAC Breda verhuurd aan het Deense Viborg FF, laat de interlands schieten omdat hij bang is bij Viborg FF zijn basisplaats kwijt te raken.
Geschreven door

Probleem voor Elson Hooi is dat de Deense competitie niet stil ligt tijdens de interlandperiode. Hij zou door de interlands met Curaçao twee wedstrijden van zijn club Viborg FF missen.
"Ik wil heel graag, maar het komt nu wel heel slecht uit", laat Elson Hooi via het blog Baldwin Works weten. "Als mijn vervanger het goed doet, laat de trainer hem staan. Zo werkt dat. Een goede trainer geeft zijn speler krediet. Ik hoop dat Kluivert me wel weer gewoon selecteert voor de ontmoetingen met Cuba in juni."
'Liever niet terug naar NAC'Hooi, die nog een doorlopend contract van een jaar heeft in Breda, liet zich net na de winterstop door NAC verhuren aan het Deense Viborg FF. "Ik wil kampioen worden met deze club en de Deense eredivisie in", zegt Elson Hooi. "Of mezelf in de kijker spelen bij een andere club, want ik ga het liefst niet terug naar NAC."  
"Ik heb het gevoel gekregen dat de trainer daar het niet echt met me ziet zitten. Dus als hij blijft, begin ik al met een achterstand", aldus de aanvaller.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.