Politie op zoek naar criminelen in Roosendaal, diverse bekeuringen uitgeschreven

18 maart 2015 om 12:28
nl
De politie heeft dinsdagavond in Roosendaal en omgeving controles gehouden om inbrekers, overvallers, straatrovers en andere criminelen op te sporen. In totaal 25 agenten schreven diverse bekeuringen uit.
Geschreven door

Op de Lorentzstraat werden een 37-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden. Zij hadden een boksbeugel en verdovende middelen bij zich. Het bleek dat de man nog zes dagen de cel in moet voor een boete die hij niet kan betalen.
DNA afstaanOp de President Kennedylaan werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij nog DNA moest afstaan. Het is niet bekend waarom hij dat nog moest doen.
Ook reed hij zonder rijbewijs en had hij een boete van 1207 euro openstaan. Hij mocht niet verder rijden, omdat hij de boete niet kon betalen. Nadat zijn DNA was afgenomen, was hij weer op vrije voeten.
Onder invloedVerder werd een 49-jarige Roosendaler betrapt op het rijden onder invloed en bleek een 17-jarige jongen een auto te besturen zonder begeleiding.
Dat leverde een bekeuring op van 140 euro. Hij heeft wel een rijbewijs, maar hij had dat niet bij zich. Hiervoor kreeg hij eveneens een bekeuring.
AchtervolgingBij een controle in Wouw sloeg een personenauto op de vlucht. De politie zette de achtervolging in, maar de agenten konden de auto niet meer achterhalen. De eigenaar van de wagen kan binnenkort enkele bekeuringen verwachten, omdat de bestuurder twee keer door een rood verkeerslicht reed.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.