Familie vermiste Henry Pfaff doet ultieme oproep aan dader: 'Geef ons een aanwijzing'

18 maart 2015 om 23:19
nl
Het onderzoek naar de vermiste Henry Pfaff (26) uit Eindhoven zit muurvast. Rechercheurs hebben de afgelopen weken tips nagetrokken, maar daar is vooralsnog niet veel uitgekomen. De politie zegt bijna twee maanden na de verdwijning van Henry weinig concrete aanwijzingen te hebben. Zijn wanhopige familie gaat uit van een misdrijf en doet nu een ultiem beroep op de dader of daders: "Vertel ons de plek waar we Henry kunnen vinden."
Geschreven door

Henry wordt sinds 27 januari vermist. Zonder jas, telefoon en andere spullen vertrok hij uit het huis aan de Tweede Terborgstraat in Eindhoven. Hij beloofde zijn moeder snel terug te zijn, maar keerde niet meer terug. De familie ziet de kans op een teken van leven met de dag slinken. "De kans is groot dat het om een misdrijf gaat."
FilmIn de eerste weken was de familie dagelijks bezig om te zoeken naar Henry. Bossen werden uitgekamd op zoek naar een lichaam. Onlangs werd opnieuw met honden gezocht, maar er werd niets gevonden. "Soms denk ik: ach, ik zit in een film. Maar dat is natuurlijk niet zo", zegt Henry's moeder Pascalle Saasen.
Zo'n vijftien rechercheurs zijn bij de politie bezig geweest met de zaak. De tips die binnenkwamen werden onderzocht en informatie geverifieerd. "We zijn nog steeds op zoek naar Henry, maar hebben weinig concrete aanknopingspunten", zegt een woordvoerder. Uit onderzoek bleek dat Henry zich mogelijk bezighield met criminele zaken.
Peter R. de Vries"Over de inhoud van de tips krijgen wij als familie niets te horen", verzucht Pascalle. "Je verwacht toch dat je het recht hebt om te weten welke tips gemeld worden over jouw zoon." De familie heeft inmiddels misdaadverslaggever Peter R. de Vries ingeschakeld. Hij buigt zich ook over de zaak. Ook is een Facebook-pagina in het leven geroepen voor de vermissing van Henry.
"Het is voor ons belangrijk om het af te kunnen sluiten. Daarvoor moeten we weten waar hij is. Zeg desnoods anoniem waar we hem kunnen vinden. Stuur een sms'je en gooi daarna je telefoon weg zodat je onvindbaar bent. Laat ons iets weten. Wat hebben wij misdaan om dit mee te moeten maken?!"  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.