Video

Josje ontkent oorzaak eind K3 te zijn: 'Het was tijd voor inslaan nieuw pad'

18 maart 2015 om 16:48
nl
Het doet Josje Huisman pijn dat sommigen beweren dat zij de oorzaak zou zijn van het einde van de populaire meidengroep K3. Dat zei de in Heusden geboren zangeres woensdagmiddag tijdens een ingelaste persconferentie. K3 stopt in de huidige vorm, maar blijft als groep bestaan.
Geschreven door

"We hadden sowieso liever gehad dat wij de eersten waren die het nieuws de wereld in zouden brengen. Dat is dus een beetje jammer. We hopen ook dat we bij dezen nu kunnen uitleggen wat er gaat gebeuren en waarom. We hopen ook dat iedereen dat op den duur zal begrijpen", vertelde ze.
K3 verdwijnt niet helemaalDe populaire Belgische meidengroep stopt in de huidige vorm. Alle drie de leden, Josje Huisman en de Belgische Karen Damen en Kristel Verbeke, verlaten de groep. Zij dragen de fakkel volgend jaar over aan drie nieuwe meiden, die het nieuwe K3 gaan vormen.
Entertainmentbedrijf Studio 100 maakt een programma waarin het laat zien hoe de K3-meiden hun opvolgers zoeken. Dit programma, K3 zoekt K3, zal in het najaar op televisie verschijnen. In Nederland zendt SBS6 het uit. De opnames starten binnenkort.
Josje: ik ben niet de redenJosje ontkent dat zij de reden zou zijn van het eind van de huidige samenstelling, terwijl dit wel werd gesuggereerd. Volgens haar werd de vrouwen de vraag gesteld of ze nog voor een lange periode door willen gaan met K3. Ze zouden toen hebben gedacht dat het tijd werd om een nieuw pad in te slaan. "Daar zijn we het uiteindelijk over eens geworden."
Karen Damen bevestigt dat er geen ruzie was. "Er was geen enkele concrete aanleiding, maar gewoon een gevoel. Dit was het moment", vertelde ze. "Het voelt goed dit te kunnen doen op het hoogtepunt. We zijn nog steeds erg succesvol."
Concertreeks als debuut en afscheidK3 sluit af met een grote concertreeks, die loopt tot en met het voorjaar van 2016. "Tijdens deze show geven we letterlijk de fakkel door aan de winnaressen van K3 zoekt K3", legde Kristen Verbeke ietwat bedroefd uit.
Volgens haar kunnen de kinderen zo geleidelijk aan wennen aan het idee dat er een nieuw K3 komt. "Het is een debuut en afscheid tegelijkertijd."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.