The Passion live te zien in Eindhovense bioscopen

18 maart 2015 om 18:23
nl
De JT Bioscoop en Service Bioscoop ZIEN in Eindhoven vertonen het jaarlijkse televisiespektakel The Passion voor het eerst live op het witte doek. Landelijk gaan ook zeven andere bioscopen dit doen.
Geschreven door

Dat maakte producent Eye2Eye Media woensdag bekend. Die merkte naar eigen zeggen dat kijkers het spektakel niet alleen ervaren als televisieprogramma, maar vooral als een beleving.
"De afgelopen jaren keken veel mensen samen met anderen naar The Passion. In huiskamers, op scholen en in kerken. The Passion is daarmee meer dan een tv-programma. Het evenement is een beleving geworden die mensen verbindt en die je wilt delen met anderen", meent producent Jacco Doornbos.
Negen bioscopen doen meeBehalve de JT Bioscoop en Service Bioscoop ZIEN in Eindhoven doen ook bioscopen in Amersfoort, Apeldoorn, Hilversum, Hoogeveen en Kerkrade mee met het initiatief. Kaarten hiervoor zijn bij de bioscopen zelf verkrijgbaar.
De filmhuizen zullen behalve het televisiespektakel ook een exclusieve making-of vertonen, aldus Eye2Eye Media. In die vertoning wordt onder meer de atheïstische hoofdrolspeler Jim de Groot gevolgd tijdens de voorbereidingen voor The Passion.
Uitgezonden op Witte DonderdagHet televisiespektakel The Passion verschijnt jaarlijks op Witte Donderdag live op televisie. Het vertelt op muzikale wijze het verhaal van de lijdensweg van Jezus, steeds weer op een andere locatie.
Dit jaar zenden de EO en de KRO The Passion uit, die wordt opgevoerd in Enschede.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.