3000 man heeft zin in groot kussengevecht Eindhoven: 'Kom in pyjama en neem je kussen mee'

18 maart 2015 om 22:07
nl
Haartjes gewassen, tandjes goed gepoetst. Nog even een verhaaltje voorlezen en dan rechtstreeks naar de Markt in Eindhoven. Daar wordt er namelijk op 14 juni om vier uur ‘s middags een enorm kussengevecht georganiseerd.
Geschreven door

Volgens de organisator zijn er voor het Facebook-event voorlopig maar twee regels: ‘Kom in pyjama en neem je eigen kussen mee!’.
Drieduizend aanmeldingenWel wil de organisator eerst kijken of er genoeg animo is. Dat is er, want op dit moment hebben al drieduizend mensen aangegeven mee te willen doen.
Die houden zich momenteel bezig met de belangrijkste zaken. ‘Laten we een sexy setje aandoen!’, schrijft Kirsty naar Nina. Iemand anders doet juist liever een pandapak aan, terwijl anderen opmerken dat ze normaal naakt slapen.
International Pillow Fight DayEr wordt onder andere geopperd om de datum van het evenement te verplaatsen. Op 4 april is het namelijk International Pillow Fight Day en worden er over de hele wereld kussengevechten gevoerd.
Wat de datum ook wordt, Laura stelt voor om van tevoren nog even een pre-party te organiseren in de Ikea. Om een kussen te kopen, zegt ze. Maar misschien ook wel om even verstoppertje te spelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.