Destil Trappers verliest van Flyers Heerenveen en is nog geen landskampioen

19 maart 2015 om 07:44 • Aangepast 21 november 2020 om 19:27
nl
De ijshockeyers van Destil Trappers hadden woensdagavond even de landstitel in het vizier. In ijsstadion Thialf verloren de Trappers met 2-1 van Flyers Heerenveen. De Tilburgers staan nu op een 3-2 voorsprong in de best-of-seven-serie. Vrijdag krijgt Destil Trappers een herkansing op een kampioenschap.
Profielfoto van
Geschreven door

Onder luidruchtige aanwezigheid van de supporters van Tilburg Trappers ging de wedstrijd al meteen vol van start. De Friezen kwamen vlak na de start als eerste op voorsprong.

Wachten op privacy instellingen...

Hagemeijer en VogelaarBinnen twee minuten maakte Tilburg Trappers gelijk via Diederick Hagemeijer. Giovanni Vogelaar zorgde tien minuten voor tijd voor de 2-1.

Wachten op privacy instellingen...

Te veel tijdstraffenVolgens doelpuntenmaker Hagemeijer kregen de Trappers te veel tijdstraffen tegen. "Het zijn gewoon domme straffen", brieste hij na afloop. "Daar moeten we nou eens een keer mee ophouden. Daar zijn we al een tijd mee bezig en altijd als we zo spelen, verliezen we. Ik ben er een beetje klaar mee."
De Trappers kunnen nu vrijdag thuis tegen Heerenveen de titel pakken. "Ik had vandaag ook graag die titel gepakt", zegt Bjorn Willemse. "Kampioen is kampioen. Maar nu pakken we hem in het weekend. Daar gaan we alles aan doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.