Man uit Etten-Leur niet meer verdacht van beschieten politieauto's in Breda

19 maart 2015 om 11:06
nl
De 26-jarige man uit Etten-Leur die maandag in Prinsenbeek werd aangehouden, wordt niet meer verdacht van het beschieten van politieauto's in Breda. De politie heeft geen bewijs dat hij betrokken is bij de zaak. Hij is woensdagmiddag vrijgelaten.
Geschreven door

Op het Chasséveld in Breda werden maandagavond enkele politieauto's beschoten. Een getuige had gezien dat een man had geschoten op de politieauto's voor het politiebureau. De schutter reed vervolgens weg op een scooter.
WinkeldiefstalDe 26-jarige man uit Etten-Leur werd even later aangehouden op de Groenstraat in Prinsenbeek. Hij kwam maandag eerder op de dag langs op het politiebureau aan de Mijkenbroek in Breda.
Volgens de politie eiste de man dat een 20-jarige Roosendaalse vriendin van hem werd vrijgelaten. Zij was aangehouden voor winkeldiefstal. De man had volgens de politie gedreigd dat er 'iets zou gebeuren'. De 20-jarige vrouw kwam in de nacht van maandag op dinsdag al op vrije voeten.
CamerabeeldenDe politie zet het onderzoek naar de schutter voort. "Er zijn camerabeelden", vertelt een politiewoordvoerder. De beelden zijn alleen niet zo helder dat de schutter duidelijk is te zien. De beelden worden op dit moment niet openbaar gemaakt.
Ook is er geen duidelijk signalement van de scooterrijder. Verder wordt onderzocht of er nog meer camerabeelden zijn waar de verdachte op zou kunnen staan. "We nemen deze zaak nog steeds heel hoog op."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.