Overvallers Prinsenbeek en Breda lijken op elkaar: beelden in Bureau Brabant

19 maart 2015 om 17:27
nl
Opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt in zijn komende uitzending aandacht aan twee overvallen op 7 februari. In Prinsenbeek was het doelwit een horecazaak, in Breda een pizzeria. De signalementen van de daders lijken op elkaar. In de uitzending worden bewakingsbeelden getoond waarop ze te zien zijn.
Geschreven door

De eerste overval was die op een brasserie aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek. Een medewerker werd daar met een vuurwapen bedreigd en moest geld afgeven. Er werden honderden euro's gestolen.
Domino's in BredaDe overval in Breda was die bij Domino's Pizza op het Graaf Hendrik III Plein in Breda. Hier droegen de twee daders een soort skimaskers. Ook hier werden medewerkers gedwongen contant geld in een tas te doen. De buit was opnieuw een paar honderd euro.
De eigenaar van de pizzeria liet eerder al aan Omroep Brabant weten dat de maat voor hem vol was. Dit is al de zoveelste overval op de pizzeria, de eigenaar wil beveiliging inhuren.
[YouTube:body:https://youtu.be/Vcs9CQS7rfU]
SignalementenIn beide gevallen zijn de signalementen van de overvallers gelijk. De uitzending waarin de bewakingsbeelden te zien zijn is maandagavond vanaf 18.15 uur voor de eerste keer te zien bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.