Sport vrijdag: Van Gerwen wint topper en voetbalvrouwen PSV/FC Eindhoven verslaan Heerenveen

21 maart 2015 om 00:07 • Aangepast 21 november 2020 om 19:26
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor Michael van Gerwen en hockeyclub Oranje Zwart.
Profielfoto van
Geschreven door

Van Gerwen wint topper van ChisnallDarter Michael van Gerwen heeft de topper in de Premier League tegen Dave Chisnall met 7-4 gewonnen. Van Gerwen brak de Engelsman meteen in de eerste de beste leg met een 124-finish en liep daarna uit naar 7-4. Door deze overwinning staat de darter uit Gemonde nu twee punten voor op de nummer twee, wereldkampioen Gary Anderson.
Hockeysters verlengen contract bij OZHockeysters Valerie Magis, Laura Nunnink, Jill Boon en Daphne van der Velden hebben hun contract met Oranje Zwart voor twee seizoenen verlengd. Keepster Larissa Meijer zette haar handtekening zelfs onder een driejarig contract. Met de Belgische internationals, Stéphanie de Groof en Barbara Nelen is de Eindhovense club nog in gesprek. Eerder gaf international Frederique Derkx aan dat ze overstapt naar SCHC.
De Vroome prolongeert titel nietIndy de Vroome is uitgeschakeld in de tweede ronde van het ITF-tennistoernooi in het Mexicaanse Irapuato. Het talent uit Cromvoirt verloor vrijdag van landgenote Arantxa Rus. De Vroome won de eerste set nog met 6-4, maar de twee sets daarna gingen met 6-4 en 6-2 verloren. De Vroome was in Mexico als zesde geplaatst. Vorig jaar schreef ze het toernooi nog op haar naam.
Voetbalvrouwen PSV/FC Eindhoven winnen op bezoek bij HeerenveenDe voetbalvrouwen van PSV/FC Eindhoven hebben vrijdagavond in de BeNe League sc Heerenveen verslagen met 2-3. De Eindhovense club onder leiding van trainer Nebojsa Vuckovic staat nu zesde in de competitie.
Tilburger Benito van de Pas verder in Gibraltar Darts TrophyDarter Benito van de Pas uit Tilburg heeft vrijdagavond de tweede ronde bereikt van de Gibraltar Darts Trophy. Van de Pas versloeg zijn tegenstander Wes Newton met ruime cijfers: 6-0. De Tilburger neemt het zaterdag op tegen Australiër Simon Withlock.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.